PCT HIKER, FELSZERELÉS! INTERJÚ ALBERTI-HAMLET NÓRIVAL (2.RÉSZ)
PCT HIKER, FELSZERELÉS! INTERJÚ ALBERTI-HAMLET NÓRIVAL (2.RÉSZ)

1_2.jpg

Amikor kimegyünk egy jó nagyot túrázni és kint is töltjük az éjszakát, hajlamosak vagyunk túlpakolni a zsákunkat. Már egy ilyen egyéjszakás túra alkalmával is sokat változhatunk ezen a téren, ha felismerjük a hibákat és tudjuk mit akarunk és mit várunk egy ilyen kalandtól.

...

PCT HIKER, INTERJÚ ALBERTI-HAMLET NÓRIVAL (1.rész)
PCT HIKER, INTERJÚ ALBERTI-HAMLET NÓRIVAL (1.rész)

70027023_820058151724190_5902355434978672640_n.jpg

Megvan mindenkinek a 2014-es WILD (Vadon) című film Reese Witherspoon főszereplésével? Talán ez az a film ami kicsit jobban elterjedt és szándékozott bemutatni egy fiatal nő viszontagságait, a híres vagy hírhedt (nem is tudom mi a jobb kifejezés) PCT-n. Pacific Crast Trail, mexikói határtól egészen a kanadai határig Amerika nyugati részén. Érintve sivatagot, magas hegyeket szóval változatos terepviszony 4270km-en keresztül (2650 mérföld).
Igazi kemény legény ...

VADKEMPING FÜGGŐÁGGYAL!! (?)
VADKEMPING FÜGGŐÁGGYAL!! (?)

  img_8151.jpg

Általában mindenkinek egy sátor jut az eszébe ha kempingezésről, táborozásról van szó és használjuk is a kifejezést, hogy megyünk sátrazni.. tent.jpg

Ez persze természetes hiszen nyilván ez a legelterjedtebb módja, hogy a szabadban töltsük az éjszakát. Itthon nem is igazán van kultúrája a függőágyazásnak. Mindenki tudja mi az de leginkább csak mint nyári pihenő alkalmatosságot tartanak számon, pedig sokkal több annál.

...

HÁROM NAP HÁRMAN! 1. RÉSZ: ÚTVONAL ÉS FELSZERELÉS
HÁROM NAP HÁRMAN! 1. RÉSZ: ÚTVONAL ÉS FELSZERELÉS

img_9424.jpg

Sziasztok!

Ebben a bejegyzéssorozatban szeretném veletek megosztani három nap élményét amit hárman követünk el a Börzsönyben, kezdve a készülődéssel majd egy beszámoló az útról és természetesen a konzekvencia (ha lesz).

A terv az, hogy megyünk egy nagy kört és a három nap alatt végig vadkempingezünk függőággyal. A tervezett össz táv kb. 60km amit ugye elosztunk a három napra. Tehát nem teljesítmény túráról lesz szó, inkább az élményt és a ...

KHIBU HIKER

TÚRA ÉS VADKEMPING, SAJÁT CUCCOK TESZTELÉSE, FEJLESZTÉSE. BESZÁMOLÓK TÖBBNAPOS TÚRÁKRÓL, TÁBOROZÁSRÓL.

Friss topikok